Laatste nieuws


Hier vindt u het laatste nieuws van onze school


Koningsspelen   12-04-2019

Vandaag vonden de Koningsspelen plaats op school. O.l.v. meester Jos en een aantal leerlingen uit groep 7 zijn we gestart met het lied ‘Pasapas’.
Daarna hebben de leerlingen in de groepen genoten van het Koningsontbijt.
Rond 09.30 uur startten de spelletjes die georganiseerd werden door de Oudercommissie. Wij bedanken de ouders die hebben geholpen bij het begeleiden van de spelletjes, het was een groot succes.
Nadat de leerlingen van de bovenbouw een broodje knakworst hadden gegeten zijn ze 's middags nog naar het Zandgat geweest. Het was een geslaagde dag!
Voor de foto's klik hierTop


Grote Rekendag   03-04-2019

Vandaag deden we mee met de Landelijke Grote Rekendag. Vanochtend kwam er een groep eerstejaarsstudenten vanuit de CHE uit Ede op school om de leerlingen een ochtend les te geven op een uitdagende manier. De leerlingen werkten daarbij in verschillende leerstofdomeinen. Ze gingen systematisch nadenken tijdens activiteiten zoals: inventariseren, stapelen, verplaatsen en coderen. Hieronder foto's van de opening.

 
Top


De spelbus   27-03-2019

De spelbus van Be Active stond vandaag op het schoolplein. Onder begeleiding van Noah mochten alle groepen een half uur lang op het schoolplein spelen met de spelmaterialen. Om foto's van deze sportieve en gezellige ochtend te bekijken klik hier
Top


Gymlessen door Be Active   26-03-2019

In het kader van het project 'Smart and Fit' werden er vandaag gymlessen gegeven door Jeffrey vanuit Be Active. Met behulp van de zogenaamde 'Kin-ball' kregen de groepen 3 t/m 8 leuke lessen voorgeschoteld waarbij ze moesten samenwerken, maar ook tegen elkaar moesten strijden. 

Top


Projectweek / daily mile   25-03-2019

Vandaag zijn we gestart met het project 'Smart and fit'
Om 10.45 uur was de officiele opening en zijn we gestart met de 'daily mile'.
Tijdens het project gaan de leerlingen dagelijks een kwartier lopen/hardlopen.
 
Top